Melyik ruhában a legszebb Osvárt Andrea?

A fenti képen tündöklő sztár Osvárt Andrea. Persze, amint azt a celeb rovat már megírta, neki sem itthon sikerült ilyen szépen kibontakozni, erre igazán alkalmas terepnek Olaszország bizonyult számára, annak ellenére, hogy odakint az Andrea férfi keresztnévként ismert. Kétségtelen, hogy Andreá(ba)n minden megvan, ami a szupersztársághoz kell, és ki más biztosíthatna neki ehhez a leginkább megfelelő estélyikölteményeket, mint az olaszok? Az itáliai eurovízió-helyettesítő San Remo-i fesztivált hallgatni ugyan nem érdemes, de nézni idén az volt. Tekintse meg a hajtás után a jelen legcsodálotosabb magyar celebnőjét, és döntsön, hogy önnek hogyan tetszik a legjobban.

Legyen az a fenti nyomott mintás, uszályos dekoltázsalávaló vagy a mellette látható, ezüstösen csillogó szűk dressz, a D. Tóth Krisztára erősen emlékeztető színésznőn egyszerűen minden remekül áll. Alább ugyanő jön le kétszer ugyanazon a lépcsőn, méghozzá ugyanolyan szokatlan módon kivágott ruhákban, amelyek közül a rózsaszínűt mi kissé barbisnak találjuk, a nagy övvel összefogott fekete azonban a szexi elegancia definíciója is lehetne.

Akinek honlapnézéshez van kedve, az ide kattintson, mert itt van Osvárt Andreának saját remekbeszabott honlapja, aki pedig szavazni szeret jobban (mi imádunk!), annak alább rendelkezésére áll erre egy box, ahol a fenti négy ruha közül lehet választani. Ja, és mint mindig, természetesen most is lehet kommentelni, de előre szólunk, hogy ezúttal fikázni nem ér, mert olyan hetünk van, hogy most nagyon örülünk Osvárt Andreának és az ő nemzetközi szépségének.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek