Találja ki! Ki hordja ezeket a cipőket?

A fenti képen Miss X lábát és ami még érdekesebb, cipőjét látják. Csodálatosan hegyes sarkak, elegáns fekete lakk felsőrész, vadító vörös talp. A rejtélyes hölgynek (akarjuk mondani: a hölgy stylistjának) roppant jó érzéke van a cipőkhöz, ezért készítettünk is egy kisebb összeállítást Miss X legszebb és legjellemzőbb topánjaiból. Ravaszságunkban azonban elsőre nem fedjük fel a lábbelitulajdonos kilétét, így aztán a kedves olvasók próbára tehetik magukat, hogy pusztán a cipőkből rájönnek-e, melyik celebről van szó. Amikor úgy látjuk majd, kommentelőink megfelelő mértékben kitárgyalták a kérdést, a hozzászólások közé fogjuk beszúrni a megfejtést. Kellemes cipőböngészést és találgatást kívánunk!

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.