Vasárnapi program: ékszer- és óravásár a Syma csarnokban

Spanyol, török, görög, lengyel, izraeli, bolgár és magyar iparművészek által készített különleges ékszerek, valamint a legdivatosabb órák láthatók vasárnap estig a Syma csarnokban, az ötödik alkalommal megrendezett Hungoro kiállításon. A Cordóbai Ékszer-, Ezüst- és Óraművesek Szövetség standjánál például nyolc andalúziai ékszergyártó mutatkozik be munkáival.A kiállításon a Magyar Nemesfémművesek Országos Ipartestületével szakmai együttműködési megállapodást írnak alá az ide érkező spanyol kollégák. Nem hiányzik idén sem a kiállításról Európa egyik legnagyobb gyémánt- és ékszerközpontja, a szentendrei Caprice International sem. A standokon igazi ritkaságok is láthatók: régi karkötők, sokmilliós ékszercipők, táskák és gyűrűk. A növekvő érdeklődésnek köszönhetően az idén 46 magyar és 13 külföldi kiállító 1250 négyzetméteren vonultatja fel a legújabb ékszer- és óradivatot. Jelen vannak a szakképző iskolák is, amelynek standjain bemutatkozhatnak a jövő fiatal tehetségei, ugyanakkor a látogatók beleshetnek az ékszerkészítés munkafolyamataiba is. (forrás: MTI)
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.