Öltözzön sok pénzből konyhásnéninek!

Komolyan voltak olyan elképzeléseim, hogy a bokát és egész lábszárat szorosan tartó, fűzős cipőt csak a konyhásnénik hordanak. Tévedtem. A kép bal oldalán látható, orbitálisan ronda színű, cipzárokkal és pántocskákkal felszerelt bőrcsizmát Hilary Duff színésznő/énekesnő viseli. Duff állítólag imádja a dizájnerholmikat és cipőfétise van: 110 pár cipője valamint 25 pár csizmája áll stócokban otthon. Nem akarunk belegondolni ezután a kötözött sonkára emlékeztető darab után, hogy vajon hogy fest a többi lábbeli. Viszont most jön a legrosszabb: a fenti egy 1695 dolláros, azaz majdnem 300 ezer forintos Balenciaga-csizma.
Emellett már eltörpül az a furcsaság, amit Courteney Coxx visel a lábán David Letterman beszélgetős műsorának felvételén. Ez egy sima, fekete, pántos szandál, viszont figyelje meg jól a hátulját: a bőrrojt, ami általában lefelé lóg, itt felfelé ágaskodik! Melyik a rondább?
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.