Szavazás: lófarkas férfiak Hollywoodban

Amint az a fenti képen látható, újabb férfias lófarok tűnt fel Hollywoodban! Ha nem ismeri fel, ki ez a megcopfosodott színész, ne aggódjon, mert a hajtás után szemből is lesz róla kép. Sőt, mutatunk még két varkoccsal rendelkező szívtiprót, hogy legyen összehasonlítási alap, és egy szavazás keretében eldőljön, önök is olyan kétkedve fogadják-e az összegumizott hajat, ha férfiakról van szó, mint mi.

Bizony, Colin Farrell volt az, aki nem átallott távol maradni a borbélytól ilyen huzamos ideig. Meglepő, hogy van két színésztársa, akiknek copfjai mind színükben, mind méretükben igen közel állnak/álltak az övéhez. Lássuk csak...

Antoino Banderas van olyan idős, hogy tudhatná, hogy nem feltétlenül válik már előnyére ez a kis fekete pamacs a tarkó fölött - a képről úgy látjuk, Jennifer Lopezt sem igazán sikerült meggyőznie. Hát önt?

A harmadik pedig a sötétbarnán göndörödő Orlando Bloom. Amikor még copfos volt, nyilván arra fogta, hogy szerepei megkövetelik, hogy hosszú haja legyen, de ő természetesen már néhány éve jobb belátásra tért, és nem kíséletezget tovább lófarkakkal. Szerintünk jól döntött. Alább a praktikus szavazógéppel ön egy pillanat alatt állást foglalhat, de mint mindig, a hosszabb, kifejtős véleményeknek is nagyon örülünk a hozzászólások között - most éppen férficopf-témában.

Oszd meg másokkal is!
Mustra