Natalie Portman luxuscipői vegáknak

2007-ben David Beckhamnek új parfümje lett, Fergie táskatervezésre adta a fejét, Kate Moss topshopos kollekciója kész hisztériát váltott ki, sőt, J-Lo-nak magyar cipőüzlete is nyílt az Aréna Plázában.

Amint arra számítani lehetett, a celebek által "tervezett" divattermékek sora az új évben sem törik majd meg. A 2008-as év első olyan híressége, aki hirtelen támadt formatervezési affinitással lepi meg rajongóit, Natalie Portman lesz.

Ő a Te Casan nevű, New York-i, fölöttébb exkluzív cipőmanufaktúrával vette fel a kapcsolatot, és rögtön egy igen szűk, de annál aktívabb csoportot vett célba: a vegákat. Maga Natalie Portman is tartózkodik az állattermékektől, így biztosra vehetjük, hogy az ő nevével fémjelzett luxustopánkákban sem lesz egy ficaknyi igazi bőr sem.

A kisszériás, számozott darabokból álló kollekció februárban fog megérkezni, de a cég már január 15-től felvesz rá előrendeléseket.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.