Divat 2.0 - demokratikus dizájnerkedés a neten

Weare a neve a világ első internetes közösség által tervezett divatmárkájának. Azt már tudjuk, hogy a táskakészítésbe is bele lehet szólni egy ideje, de itt még többről van szó. A dolog annyira friss, hogy eddig csak egy darabot sikerült kifejleszteni a weben anonim userek együttműködésével, méghozá a képen látható sálat, amely azóta azonban már forgalomban is kapható Angliában. A nyakbavaló mintája akként állt össze, hogy a birt ötletgyáros Movingbrands honlapja segítségével be lehetett küldeni rajzokat, amikből egy erősen retro-hangulatú sálminta alakult ki. Akinek van kedve egy kicsit tervezgetni, az nyissa meg a Weare oldalát, és alkosson valamit pixelekből - aztán mondja meg, hogy mi legyen belőle. Hogy aztán ez érdekességből valaha is mindennapos gyakorlattá nemesül-e, azt majd az idő eldönti.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.