Tiffany-Swatch: összeillő pár?

Vegyünk egy luxusmárkát és egy konfekciónak mondható, de szintén neves brandet, és házasítsuk össze őket, majd figyeljük a reakciókat. Ez történik most a híres-neves Tiffany cég és a színes/vagány mintáiról ismert, svájci Swatch együttműködésével. A 160 éves, New York-i illetőségű ékszergyártó cég - amely olyan remekművekben köszön vissza, mint pl. Truman Capote Álom luxuskivitelben című regénye és az abból készült film - megállapodott a világ legnagyobb óragyártó cégével. Ennek értelmében a Swatch húsz évig használhatja a a Tiffany márkanevet bizonyos termékeire, cserébe pedig világszerte teríti a luxusmárkát. Kíváncsian várjuk, hogy reagálnak a Tiffany-imádók.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.