Julia Roberts Armani karkötője AIDS-világnapra


A színésznő besegített Armaninak: tervezett egy bőr karkötőt a divatmogul RED-kollekciójához, ami az AIDS elleni küzdelmet támogatja egyéb termékekkel együtt. Roberts egy nőknek szánt vörös és egy férfiaknak szánt barna karkötőt tervezett az „élet fája” szimbólumával, és belefoglalta monogramját is a bőr karperecekbe. A 175 és 195 dolláros (30-34 ezer forintos) karkötőket az AIDS világnapján, december elsején bocsátják áruba Armani honlapján, a boltokban pedig a hónap közepétől lesz elérhető. A bruttó haszon 40 százalékával a Global Fund nevű non-profit szervezetet támogatja a cég, bár vannak afrikai vezetők, akik szerint a segélyezés többet árt, mint használ.

 

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.