Megnéztük az új, női Springfield boltot

A WestEnd City Centerben november 22.-én éjjel nyílt meg a Springfield első, nagyobb női kollekcióját is felvonultató márkabolt. Ennek a férfiak kevésbé örültek, de a csajok erre fittyet hánytak és vagy öt tucat fiatal megrohamozta a boltot. Ott voltunk.

 


Nézze meg képeinket!

A Springfield a férfiak körében egy kedvelt márka, amit megértünk, mert a színvilága és az anyagok minősége az árakkal baráti viszonyban van, a középosztály nagy örömére. Magyarországon két éve lehet kapni a női kollekció darabjait, ebből egy évet mindenképpen a „de jó” kategóriába sorolhattunk, hiszen nemcsak színeiben hasonlított az akkori férfi kollekciókhoz, de néhány látványosabb elemmel is büszkélkedhetett. Azonban majdnem egy éve szinte vállalhatatlanná váltak a női ruhadarabok és ha ezzel nem is ért egyet mindenki, azt azért be lehet ismerni, hogy már nem nagyon különbözik a konkurens Zarától.

A magyar kínálat bővült azzal, hogy megnyílt egy nagyobb női szekció, de ezen kívül nem lehet mást a javára írni. A tegnapi megnyitón olyan férfiak – Klausmann Viktor, Molnár Ferenc Karamell - is a tiszteletüket tették, akik titokban vagy nyíltan, de kedvelik ezt a márkát, hiszen nemcsak fiatalos, de ízléses is - szerintük. A nők pedig azzal az újdonsággal élhetik mindennapjaikat, hogy Springfieldék már fehérnemű piacra is betörtek. Tehát tetőtől talpig lehetünk spanyol csajok, de vigyázat nem szabad elhízni, mert a legnagyobb méret, amivel tegnap találkoztunk az csak L-es volt.

Fehérneműk: 1500 Ft-tól  7000 Ft-ig
Farmerek: 7800 Ft-tól 10000 Ft-ig
Pulóverek: 6500 Ft-tól
Kabátok: 14995 Ft-tól 20000 Ft-ig
Pólók: 1500 Ft-tól
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.