Finn vadvirágok a Marimekkótól a H&M-nek


Miután a vásárlók szétkapkodták a Cavalli-által tevezett kollekciót, újabb nagynevű tervezőházzal állapodott meg a H&M. A finn Marimekko dizájnerei az ’50-es, ’60-as és ’70-es években befutott élénk mintáikat húzzák elő a fiókból és használják fel a kollekcióhoz. A Female First szerint az 50 darabból álló kollekció 2008 áprilisától lesz elérhető az üzletekben. A H&M dizájncsapat feje, Margareta Den Bosch elmondta, virágos, libbenő tunikákat, élénk színben pompázó szoknyákat és ruhákat terveznek, ami “olyan friss lesz, mint egy vitamininjekció”. A férfiingek és sortok sem maradnak ki a készletből, bár nem tennék nagy összeget rá, hogy a férfiak többsége egyből ráugrik ezekre a vadvirágos darabokra.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.