Ölik egymást az emberek Cavalli cuccaiért

Londonban tegnap reggel hat órától nyitásig hosszú sorok kígyóztak a H&M bolt ajtaja előtt. A tömeg oka az volt, hogy elkezdték árulni a Roberto Cavalli által tervezett ruhákat. Az Oxford Circus-től a svéd áruházlánc boltjáig húzódó sor miatt plusz eladókat kellett behívni a kollekció debütálásának napjára. Az állatmintájáról elhíresült tervező darabjait állítólag megfizethető áron kínálja az üzlet, és a kollekcióban van selyem, farmervászon és műszőrme is, egy csomó, jelenleg – számunkra oly érthetetlenül – divatos ezüst díszítéssel. Híres arc vagy nem, mi nem tiportatnánk a tyúkszemünket egy zebracsíkos, ronda Cavalli-estélyiért. Hát ön?

 

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.