Vásár és a budai Skála darabjai a WAMP-on

Mostantól ismét belső térben, a Gödörben lesz a WAMP, a medence alatt.
 
Ezúttal a kiemelt téma az építészet, amihez kiállítások, előadások kapcsolódnak, de aki szimplán vásárolni szeretne, szokás szerint több mint száz dizájner árui között válogathat. A helyszínen először lehet megnézni és kipróbálni a KÉK (Kortárs Építészeti Központ) építészének, Vidó Nórának a WAMP számára készült alkotása. Ez a budai Skála darabjait felhasználó öltözőfülke, amelyet a bécsi közönség az október 19-21-ig tartó Blickfang Design vásáron a WAMP standon már tesztelhetett. A 15 órától induló, építészek által tartott előadás címe: Médiahomlokzat Budapesten: a Design Hotel.

Szerkesztőségi tippünk: karácsonyig már csak két WAMP van a láthatáron, a novemberin biztosan kisebb lesz a tülekedés. További infó a kísérőprogramokról itt.

Időpont: november 11., vasárnap
Helyszín: Gödör Klub – Erzsébet tér

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.