Jön a Pepsi női kollekciója

2005 óta létezik férfi kollekció
Ma minden végérvényesen egy hatalmas olvasztótégelyben folyik össze: a színésznők popzenei albumokat adnak ki, a rapperek parfümöt dobnak a piacra, és a légyszemüvegben járó hírességek saját cipőkollekcióval rukkolnak elő. De ha szénsavas üdítőt gyártó cég női ruhákat vezet be, az talán maga a vég. A Pepsi a férfikollekciója után ugyanis női ruhákkal akar izmosodni a divatpiacon. A Female First szerint szinte biztos, hogy a cég a híresemberekkel fogja eladatni majd a ruhákat, mint ahogy a kólareklámjában is David Beckhamre és Cindy Crawfordra bízta az emberek meggyőzését.

„Ez nem egy olyan kollekció lesz, amit stílusmagazinokban hirdetünk, de lehet, hogy a ruhákat viselő sztárokról fotó készül, ami akár bekerülhet egy ilyen magazinba” – mondta a Pepsi egyik szóvivője. Sportruházat mellett farmert és egyéb utcai holmikat is tartalmaz majd a kollekció, aminek legolcsóbb darabja 12 dollár (kb. 2000 Ft) lesz. A kérdés az: ki vágyik ilyesmire?

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.