Készítsen töklámpást, a videóból megtudja, hogyan!

Ezer éve szerettünk volna töklámpást készíteni, mert pompásan a lakásba csempészi az őszi hangulatot, ráadásul anélkül, hogy gesztenyebábukkal kellene bíbelődnünk, melyek minduntalan felbucskáznak. Ha az ember ódzkodik a vörösre festett, szárított falevelektől, de imádja a narancsszínt, frappáns megoldás lehet egy ördögi vigyorú jack-o’-lantern elhelyezése a lakásban. Tart tőle, hogy csupa piszok lesz minden, vagy túl nehéz kivájni a tököt? Ne csüggedjen: a videón két barátunk, Michelle és Dylan lépésről-lépésre bemutatja, hogyan készítsük el a töklámpást.

 

Az egészben a legidőigényesebb a tök beszerzése lehet: Magyarországon inkább a lopótök formájú zöldség elterjedt, és nálunk egyáltalán nincsenek tökpiacok. A nagy csarnokokban mi nem találtunk kerek tököt, de néhány élelmiszer-láncolatban (pl. Match) és például egy Kertész utcai kis zöldségesnél is kapható. Ha megtaláltuk a tököt (mi egy méretes példányt 500 Ft-ért vásároltunk), már csak az eszközökre, valami sejtelmes zenére és az inspirációra lesz szükségünk. A videóból kiderül, hogy hogyan faraghat pikk-pakk új lakásdíszt a közelgő Halloweenre!


Készítette: Michelle Enemark és Dylan Thuras

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.