Hordana halálfejes cseresznyét?


Budapest egyik legtrendibb - de legalábbis az egyedi stílust kereső tizenévesek körében rendkívül népszerű - boltjában akadtam egy praktikus táskára, ami két trendelemet üt egy csapásra: az Alteregóban kapható válltáska ötvözi az unalomig ismételgetett divatelemet, a halálfejet, és vidámabb párját, a cseresznyét. Ajánlhatjuk azoknak, akik kényszeres döntésképtelenségben szenvednek (mennyivel könnyebb az élet a 2-in-1 darabokkal!) és azoknak is, akik 5000 forint alatt szeretnének ajándékot venni trendkövető gimnazista unokatestvérüknek. Szerzőtársunk véleménye szerint a cseresznye- és a halálfej-minta önmagában és külön-külön is tipikusan emo-kellék, de ebben nem vagyok biztos. Minden emo szereti a halálfejet és a cseresznyét, esetleg unikornissal megbolondítva? Vagy valaki másnak is bejön ez a morbid, ámde egyúttal bájra törekvő mintázat a táskán?

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.