Szedjék a szemöldöküket a férfiak?

A válasz alapesetben nyilván az, hogy ne, egy férfi ne szedje a szemöldökét.

Van azonban egy határeset, ahol akár minimális metroszexualitás is elég ahhoz, hogy csipesszel/gyantával/stb. essünk neki azoknak a makacs szőrszálaknak, vagy hogy ilyesmit egy férfi esetében jóváhagyjuk. Ez az összenőtt szemöldök esete, ami Széchényinek a kép szerint még igen férfiasan állt, de egy bő évszázad elmúltával már biztos ő is kevésbé lenne biztos a dolgában.

A nők persze annyi mindent szedetnek, tépetnek és vágatnak magukról, hogy az a pár szál szemöldök már nem oszt, nem szoroz. Az egyöldökűséggel (angolul monobrow vagy unibrow) megvert férfiak azonban  nehéz dilemmával kell, hogy szembesüljenek nap mint nap. Szedessék? Ne szedessék? Igazítsuk útba őket! Vajon a Tejvaj olvasóit mi taszít jobban: az összenövés vagy a kozmetikázás?

 

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.