Ragály, trend vagy véletlen? Eltonon is Madonna szemüvege!

Pár hete górcső alá vettük Madonna egy kevésbé jól sikerült ruhaösszeállítását, amelynek a részét képezte egy rózsaszínre árnyalt szemüveg. Sajnos most már biztos, hogy Elton John továbbra sem olvassa a Tejben-vajbant, mert a múlt héten fogta magát, és a teniszcsillag, Lindsay Davenport babáját egy igen-igen hasonló pápaszemben ment el meglátogatni. Döbbenetünkben nem is tudjuk, mit gondoljunk a kép láttán. Vajon ezek szerint ez a divat? Vagy azóta, hogy Elton és Madonna kibékültek, már annyira összemelegedtek, hogy közös a szemüvegkollekciójuk? Esetleg valami kedvező élettani hatása lehet a rózsaszínbenlátásnak, amit a sztárok már tudnak, csak nekünk nem mondja meg senki? Mindenesetre kétségtelen, hogy Elton még rosszabbul néz ki ebben a szemüvegben, mint Madonna.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.