Fétis balett: ebben próbálj meg járni!


A balett cipők ihlették, vagyis nélkülözi a kényelmet. Christian Louboutin tervezte, "balett magassarkúnak" hívják, ami talán nem szorul magyarázatra. Szerencsére a cipő csak mutatóba készült és nem ez fogja meghatározni a következő évtized, vagy század divatját. A képen látható, magassarkú balettcipő Beyonce Green light című klipjében debütált, talán onnan vette az ötletet Louboutin? "Nem tudsz sétálni vagy futni ezekben a cipőkben. Csupán azért készültek, hogy a hátadon pihenjenek" - mondja Louboutin, feltehetően a cipőiket a vállukon átlógatva hordozó balett táncosokra utal. Viszont nem hiszem, hogy jó érzés lenne, ha egy lengés közben hátba vágnának ezek a sarkak. Ha valaki Párizsban jár a napokban, akkor David Lynch Fetish kiállításán október 3. és november 3. között, a Galerie de Passage-ban megtekintheti őket.
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.