Visszatérőben a krokodilbőr és a majomszőrbunda

A jelenlegi öko-trenddel szemben ismét visszatérnek az eredeti szőrmék, a krokodilbőr cipők, és nagyjából minden, ami állatból van. A Daily Mail összeállításából kiderül, hogy a divatszakma elunta a mindenki által meglovagolt környezet-és állatvédős hullámot, provokálni pedig egyre inkább azzal akar, hogy igenis állatbőrből és szőrméből készít ruhákat és kiegészítőket.

 
A párizsi divathéten Christian Dior pítonból és strucctollból összerakott kabátokkal, Calvin Klein pedig krokodilbőr zakóval tette egyértelművé, hogy hiába kampányolnak az aktivisták, a divat világa a saját szabályai szerint működik. Ahhoz, hogy eredeti legyen és sok pénzért el lehessen adni, nem lehet olyan mint a mainstream.   

A cikk arra is rávilágít, hogy míg az átlagemberek körében - akinek ellenérzése van az állatszőrből és a kihalófélben lévő állatokról lenyúzott bőrből készült kiegészítőkkel szemben- egyre cikibbek ezek a státuszszimbólumok, a felső tízezer továbbra is foggal-körömmel ragaszkodik hozzájuk. (Forrás: Daily Mail)

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.