Japánban tarol az uborkás kóla

Azt mindig is tudtuk, hogy a japán gasztronómiában néha egészen fura, európai szemmel kifejezetten bizarrnak tűnő ízek és kombinációk bukkannak fel. A Pepsi most egy uborkás itallal rukkolt elő a távol-keleti piacon. A japán blogger megkóstolta, és megosztotta tapasztalatait: e szerint az üdítő „kóla-szerű, némi uborka utóízzel”. A címke viszont 0% természetes gyümölcstartalomra utal, magyarul műcucc az egész. Pedig tulajdonképpen már belegondoltunk, hogy egy hűsítő, mentás, jéghideg, szénsavas uborkás üdítő ital annyira nem is lehet rossz. Sőt. Azért ha valaki véletlenül hozzájut, és megkóstolja, kérjük, tudósítson.

 

Forrás: http://jeff-fukuoka.blogspot.com

Chili&Vanilia

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.