Olcsó fétis, minden ízlésre

Fétis tárgyakat vásárolni a lebukás veszélye miatt necces, de ebben is segít az internet. Legutóbbi google-özése közben egyik kolleganőnk például erős erotikus és ostobasági üzenettel bíró táskák oldalára bukkant.

 

A fétis táskamotívumok között tarol a száj és a tűsarkú lakk dominacipő. Utóbbi (lásd kis kép) úgy néz ki, mintha a lakk csizma elkészítése közben pillanatnyi elmezavar lett volna úrrá a suszteren, melynek következtében táskaként fejezte be alkotását. A retikül további érdekessége, hogy a fekete cipő és fehér táska olyan egységben fonódnak egymásba, mint a jin-jang jel. Van ezen kívül fűzőalakú táska és gyakran visszatér a száj motívum is - a képünkön lévő füllel rendelkező darab a többi táskához hasonlóan 3495 forintba kerül.

 

A giccsek sorát gazdagítja a jó nagy csillivilli kereszttel feldobott szaténtáska, és nem maradhat el a szívecske sem. Érdemes egyébként végignézni a bal oldalon lévő kategóriákat, mert a sok gagyi között nagy ritkán felbukkan egy-egy jobbfajta is, például a punkos vagy ez.

 
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.