25 éves a Nike egyik legismertebb cipője


A Nike talán legikonikusabb kosárlabda cipője, a Bruce Kilgore által tervezett Air Force 1 idén ünnepli 25. születésnapját. A cipő nemcsak a Nike egyik legelterjedtebb utcai viselete, celeblábak ezrein is megfordult. Ennek tiszteletére a Nike összedobott egy AF1 gyűjteményes weboldalt, ahol meg lehet nézni a hónap AF1 cipőjét (regisztráció után szavazni is lehet a következőre). Ezután át lehet látogatni néhány nagyvárosba, el lehet olvasni a cipő történetét és jó bonyolultan össze-vissza lehet klikkelgetni. (Képünkön az Air Force 1-ok legdrágábbika, a luxus Anaconda látható, mely anakonda bőrből készül, a cipőfűzők végei pedig 18 karátos aranyból vannak. Páronként 2000 dollárért (kb. 380 ezer forint.)
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.