Gordon Ramsay szerint a vegetáriánusok barmok

A Playlouder, a vezető brit popzenei honlap szerint Gordon Ramsay beszállt a Lilly Allen és a Cheryl Cole között folyó vitába, ami számunkra egyáltlán nem lenne érdekes, még akkor sem ha ezek a viták roppant szórakoztatóak. Ramsay viszont egyértelműen Lilly Allen mellé állt, aki szerinte igazán szép és egészséges, plusz gyönyörű alakja van. „Látszik, hogy semmi köze ahhoz a szar vegetáriánus hülyeséghez. Cheryl Cole viszont tényleg ehetne már. Annyira vékony, hogy kifejezetten ciki." Cheryl Cole egyébként a Girls Aloud énekensője, emellett pedig Ashley Cole angol focista felesége. Na de ez aztán már tényleg nem érdekel itthon senkit. 

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.