2007 fürdőruhái #3: H&M

A H&M fürdőruha kínálata - legalábbis az, ami a Váci utcai boltban látható - meglehetősen szegényes. Ráadásul az aktuális darabok mellett ott van leárazva a tavaly nyári kollekció is, melyben a pozitívum, hogy többsége színes bikini nagyon olcsóért, hátránya, hogy olyan méretek maradtak, melyek legfeljebb pre-pubertás korú kislányokra lehet jó. Van viszont majom mintás úszósapka 1174 Ft-ról leárazva ötven százalékkal olcsóbban.
 
Az aktuális kollekció darabjai erősen retró hangulatúak: tarol a SZOT-üdülők világát idéző, három – nem okvetlen összeillő - színből összerakott alsó és felső (darabja 1893 Ft.). (A H&M fürdőruháiban az mondjuk évek óta nagyon jó, hogy sok esetben a méreteket és akár a színeket is lehet gond nélkül variálni). Ugyanennyiért van szívecske illetve ananász mintás, csíkos és pöttyös, de még masszív arannyal bevont is. Az egyik legfantáziadúsabb darab a szivárvánnyal, felhővel, csillagokkal díszített infantilis bikini (alsó 2372 Ft.).
 
Összességében tehát színvilágban, méretben, szabásban és legfőképpen árban a 25 év alattiaknak kedvez a H&M, de nem is ez a legnagyobb baj, hanem hogy egyberészes fürdőruhát egyáltalán nem árulnak, pedig a honlap pont azzal nyit, és ez az idei nyár abszolút jolly jokere. Az Árkádban most nem jártunk, ha valaki ott mást tapasztalt, kommenteljen.   
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.