Olasz hét a Manna Lounge-ban

Május 18. és május 26. között a Manna Lounge-ban olasz hetet tartanak, ami azt jelenti, hogy az ország legfinomabb borait és legízletesebb ételeit kóstolhatják meg a résztvevők.  A Fino Italiano névre keresztelt esemény Donatella Zampoli séf szakmai védnöksége mellett zajlik, róla pedig azt kell tudni, hogy nő létére 2 Michelin-csillagot is magáénak tudhat.  

 
A Fino Italiano Week során minden nap más-más régió mutatkozik be nemcsak a rá jellemző legfinomabb borokkal, hanem specialitásokkal is. A rendezvény csúcspontja a május 24-25-i vacsora lesz, amikor maga Zampoli készíti az ételeket. Jegyek és további információ az étterem honlapján.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.