Danny DeVito likőrgyártásba kezdDanny DeVito úgy döntött, neki is szüksége van saját termékre, így olasz származását kijátszva likőrgyártásba kezdett. A 62 éves színész limoncelló-ját  hétfőn mutatták be Orlandóban, az amerikai bor- és szeszforgalmazók éves kiállításán. DeVito közleménye szerint „ez a legjobb limoncello, amit valaha kóstoltunk”, így már nagyon várjuk az őszi piacra dobást. A színész szerint likőrjét Olaszországban, Sorrento környékén, a legjobb citromtermő helyek közelében készítik, és ott is palackozzák. A fekete üvegben kapható, 750 milliliteres színész-likőr ára 24 dollár lesz. DeVitónak egyébként nagy citromos múltja van, gyerekkorában apja standján limonádét árult New Jersey-ben, a limoncello ötlete pedig saját bevallása szerint olasz tengerparti nyaralása során fogalmazódott meg benne.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.