Martha Stewart leigázza a csomagolóipartA napokban, indult el Martha Stewart új, parti- és csomagolókellékeket árusító weboldala a www.marthastewartcrafts.com. A termékek nálunk természetesen nem kaphatók, megrendelni pedig a tengeren túlról semmi értelme sincs (amúgy sem éppen olcsók).  Érdemes azonban az oldalon böngészni, mert remek ötleteket nyerhetünk különböző bulik előtt, vagy ajándékok csomagolásához. A csomagolás egyébként is lassan külön művészetnek számít már. Elnézve a színes, csipkés dobozokat, érthető is, hogy miért. Martha Stewart új oldalán egyébként minden kütyü kedvelő és csomagolás-megszállott lenyűgöző dolgokat talál, csak ragasztószalagból például több mint 20 félét: vicces formájú lyukasztógépeket, csillogó festékeket és kihúzókat, papír pom-pomokat és falra vasalható állatfarmot. A születésnap, parti, esküvő, gyerekzsúr és újszülött témakör köré csoportosított kellékek nézegetésekor biztos hogy beindul a fantáziánk, és lázasan elkezdünk csomagolni.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.