Nyáron használjunk szempillaspirált ezerrel!

A megszokott könnyed nyári sminkekhez képest idén nyáron jóval erősebben kell magunkra kenni a színeket. A Vogue prognózisa szerint a cicaszem és az ultra-hosszú szempillák lesznek a divatosak, ennek iskolapéldáját mindjárt Sienna Milleren is megcsodálhatjuk. Szerezzünk be egy szürke és egy fekete szemceruzát, ezüst (!) szemhéjpúdert, egy jobb minőségű szempillaspirált és tegyük drámaivá a tekintetünket. Hogy ne legyen csomós a szempillánk, használjunk szempillakefét, de őszintén szólva ezt a fázist mi mindig kihagyjuk és egész jól elvagyunk nélküle is. Az arcunk többi része maradjon visszafogott, a szemünk legyen középpontban. Szempilla-fronton a Lancome Hypnose spiráljára esküszünk, évek óta. 

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.