Az év legjobb magyar designere Prágában debütált

Március 23-án két magyar tervező kollekciója debütált Prágában: Kemenesi Tünde és Luu Anh Tuan. Luu Anh Tuant választották márciusban az év fiatal designerének a budapesti Wella Fashion Show-n.

(A fotón Kemenesi Tünde látható)

A vietnámi származású tervező 17 éve él Magyarországon. Jelenleg a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem bőr szakának utolsó éves hallgatója. Tavaly fél évet töltött el a London College of Fashion-ben, majd hazatérve befejezte első kollekcióját. Az elmúlt néhány évben bejárta szinte egész Európát valamint Délkelet- és Közép-Ázsiát, hogy kollekciójához inspirációt gyűjtsön a különböző kultúrák összekapcsolódásából.

Anh Tuan ruhái, táskái, cipői és kiegészítői egyetlen színnek, a feketének használatával és a különböző anyagmanipulációkkal állnak össze egységes, de kontrasztokat nem mellőző kollekcióvá.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.