Miért mindig csak a táska?

A 2007/2008-as őszi-téli Louis Vuitton bemutató képeit nézegetve őszintén sajnáljuk, hogy a Marc Jacobs főtervező által vitt francia divatházat csak a táskák miatt ismerik. Azt ugyan már többször kihangsúlyoztuk, hogy szerintünk teljesen rendben van a LV-táska, mint olyan, még akkor is, ha egész Kelet-Európát ellepték a rondábbnál rondább monogramos másolatok, de érdemes azért a táskákon kívűl a Louis Vuitton-ház egyéb dolgaira is figyelni. A mostani, a németalföldi festőóriás, Vermeer által inspirált kollekcióban elsősorban magasan zárt kabátokat, mohair kardigánokat, térdig érő szoknyákat és egyenes szárú nadrágokat láthattunk, de olyan rafinált megoldásokkal, hogy nem győztünk ámulni. Az elsőre látásra romantikusba hajló kreációkat a gyönyörű metálszínek tették igazán erőssé. Mivel egy egész kollekció képeit nem tudjuk itt bemutatni, ezen a linken mindenki megnézheti, hogy miről is beszélünk pontosan.

 (Fotó: AFP)

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.