A nap kedvence: Marni táska

Azért, hogy a lehető legnagyobb rendszerességgel számolhassunk be mindenről, ami a divat világát illeti, új sorozatot indítunk. A nap kedvence rovatban mától minden nap megmutatjuk, hogy milyen táskán, cipőn, kabáton, esernyőn, órán vagy akármin akadt meg a szemünk, amikor a világhálót és a színes-fényes magazinokat böngészve lestük az aktuális trendeket. A mai nap legjobbjának Marni piros lakktáskáját találtuk, ami abszolút beleillik a nagy- táska -őrületbe, kellően feltűnő és úgy ahogy van szuper.  1040 euróért megrendelhető itt, sőt még tanácsot is kapunk, hogy mihez illik a legjobban.  Tipp: Az ilyen nagy táskákat szinte mindenhez viselhetjük, de estélyihez inkább ne. Ahhoz még a legszebb és a legdrágább sem passzol.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.