Clarks cipők Magyarországon

A 19. század közepe óta cipőket gyártó Clarks tavasszal üzletet nyit Budapesten. Az egy éve a Mamutban és a MOM Parkban is kapható angol cipők elsősorban kényelmüknek köszönhetik a vásárlók évtizedek óta tartó hűségét. A cég, mint ahogy azt a beharangozó sajtótájékoztatón megtudtuk, számunkra elsőre idegennek ható technikákkal, mint például az anti-bakteriális, zselés talpbetét, tesz meg mindent azért, hogy cipőik nemcsak divatosak, de kényelmesek is legyenek. Azt egyelőre még nem tudni, hogy a magyar partner hol nyitja meg a mintaboltot, azt azonban megígérték, hogy a helység legalább száz négyzetméter lesz és "nagyon szép".


Mivel Clarks cipőkkel magunk még nem találkoztunk, kénytelenek voltunk a sajtótájékoztatón bemutatott cipők alapján véleményt alkotni: láttunk férfit és nőit is, és az mindenesetre látszott rajtuk, hogy nagyon kényelmesek lehetnek. Formailag nem mindegyik nyerte el tetszésünket, a legtöbbjüket inkább mamis, de valójában nem is hiszünk abban, hogy egy cipő lehet egyszerre a legjobb szabású a legjobb anyagú és közben még olyan kényelmes is, mint egy Scholl-papucs. Voltak viszont szép rózsaszín balerinák is, amiket biztosan közelebbről is megnézünk majd, ha kinyílt az első magyar Clarks bolt. Nézegessen Clarks cipőket Ön is!

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.