Már az Adidas is táncban nyomul

Az utóbbi időben a tánclobbi valamiért annyira megerősödött világszerte, hogy már nemcsak a tévék ontják magukból, hanem a világmárkák is elkezdtek táncban vagy ahhoz hasonló sportokban utazni. Itt van például az Adidas tavasz/nyári kollekciója a James Bond-évre. Stella McCartney immár az ötödik szezonban működik együtt a sportóriással, és megint a nőies vonalakat hozza gyöngy, pink és tengerkék színben. Az új kollekció neve Gym Yoga, és a tánc mellett a balett inspirálta.
 
A kollekcióban a hagyományos sportok - mint tenisz, futás, úszás - is helyet kaptak, és az egyik nagy dobás az aszimmetrikus fűzésű Lalima tánccipő. Budapesten februártól a MOM Parkban és a Mamut II.-ben lesz kapható.
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.