![A forró hús mellett a legfinomabb a zöld szósz.](https://kep.index.hu/1/0/3831/38319/383197/38319739_2923693_6494fc9e4aebcb4b104b61ffb6cd39e1_wm.jpg)
Hozzávalók 2 személyre
A csirkéhez
- 50 deka csirkecombfilé
- 4 ek. olaj
- ízlés szerint só, bors, paprika, barna cukor, csili, lime leve és héja
- 2 ek. tejföl
A szószhoz
- 1 csokor friss koriander
- 1 csokor friss petrezselyem
- 3 ek. tejföl
- 3 ek. majonéz
- 1 kisebb darab jalapeño paprika
- só ízlés szerint
- 0.5 darab biolime leve és héja
Elkészítés:
Hagyd a csirkehúst a pácban legalább egy órán át, majd süsd készre a forró grillen. A szószhoz egyszerűen dolgozd össze annak hozzávalóit egy aprítógépben, majd a forró hús mellett tálald.
![Tanulj meg profin grillezni 7 + 1 egyszerű lépésben](https://kep.index.hu/1/0/3325/33253/332533/33253314_2548078_34829e0cd93325976459c0062b0765fb_wm.jpg)
Mutatjuk a legfontosabbakat, első a biztonság.
Tovább olvasom