Leárazás: ennyi minden van már 4000 forint alatt

A divatmárkák nem cicóznak, már a leárazás elején 50 százalékos kezdezményekkel dobálóznak. Persze azért ennél szerényebb kedvezmények is vannak.

Jól sejtettük, hogy az első fecskéket hamarosan követik a többiek is, a hét közepén az inditexes márkáknál is elindult a nagy nyári akciózás, ahogyan a Mangónál is, a Reservednél pedig szezonközinek nevezik az aktuális leárazást, de ilyen apróságokon nem akadunk fenn, bekerültek ők is a körképünkbe. A kínálat óriási, ezért most főként azokra a darabokra fókuszáltunk, amiket 4000 forint alatt is be lehet szerezni, hiszen vészesen közeledik a hó vége, és a többség érthetően inkább fizetés után csapna bele a lecsóba.

Jó hír, hogy - ahogyan azt már említettük - már 50 százalékos leárazással találkozni, és mivel minden márkának van már online üzlete, nem feltétlenül kell átverekedni magunkat az egymásra dobált ruhák kupacain, amik szezonban kötelező elemek az üzletek többségében, a fülkék és a kassza előtt kígyózó sorokról nem is beszélve.

De mit találtunk a webshopokban? Természetesen rengeteg nyári pólót és bizsut, de lecsaphatunk azért olyan komolyabb alapdarabokra is, amik évekig jó szolgálatot tesznek majd, lásd a galériában szereplő kék ingeket, a bőrdzsekit, a kockás nadrágot, az oldaltáskákat vagy a fekete félcipőt. Ha csak a nyárban gondolkozol, akkor az akciós szalmatáskákat és papucscipőket ajánljuk, ebből is bőven van választék 4000 forint alatt vagy annak környékén. 

Mustra