Itt az utolsó lehetőség, hogy végre kezdj valamit a SZÉP kártyáddal

Ne hagyd elveszni azt az összeget, amit két éve őrizgetsz a SZÉP kártyádon! A határidő már itt van a nyakadon, de még nincs késő, hogy lefoglalózd belőle a nyaralásod.

Mindössze egy napod maradt arra, hogy felhasználd a SZÉP kártyádra 2016-ban érkező juttatásokat. A határidő egészen pontosan május 31-én éjfélkor jár le, ha addig nem lépsz, búcsút inthetsz az összegnek.

Sok pénzről van szó

Az OTP Csoport közleményében figyelmeztette ügyfeleit, hogy bár a pihenni vágyó kártyabirtokosok a két évvel ezelőtt feltöltött 77,2 milliárd forintos összeg 97 százalékát már elköltötték, a 224 ezer érintettnek még ezzel együtt is 2,4 milliárd forintot – a május 22-én közzétett adatok alapján napi 238 millió forintot – kéne felhasználnia ahhoz, hogy senkit ne érjen veszteség.

„Idén azt tapasztaltuk, hogy sokan kifejezetten a májusi hosszú hétvégékre tartogatták a SZÉP kártyás juttatásaikat. Ezt igazolja az is, hogy a kártyabirtokosok a május elsejei négynapos hétvége során 146 millió forinttal, majd a háromnapos pünkösdi hosszú hétvégén 145 millió forinttal csökkentették a lejáró egyenlegek összegét. Hiszünk benne, hogy az OTP SZÉP kártya valóban kulcs az élményekhez, ezért szeretnénk minden kártyabirtokost arra ösztönözni, hogy regisztráljon honlapunkon, és költse el a rendelkezésre álló lejáró keretét még a május 31-i határidő előtt”

– közölte Vargáné Jandrasits Ildikó, az OTP Bank Cafeteria üzletágvezetője.

image1326652838
napi.hu

A tájékoztatás szerint a határidő leteltével a juttatások lejártnak minősülnek, tehát a kártyabirtokosok számára már nem lesznek elérhetőek. A fennmaradó összegeket a kártyakibocsátóknak június 30-ig kell visszautalniuk a munkáltatók részére.

Előleget is fizethetsz belőle

A következő 24 órában már nem tudsz elutazni? Valószínűleg nem vagy vele egyedül, de ettől még nem kell lemondanod a wellnesshotelről, ahová évek óta el szeretnél jutni.

„Azok a kártyabirtokosok, akik a hátralevő napokban már nem szeretnének utazni vagy pihenni, akár a belföldi nyaralásukhoz kiválasztott szállásukat is lefoglalhatják, és kifizethetik az összeg egészét, vagy annak egy részét is az OTP SZÉP kártya előlegfizetési lehetőségének köszönhetően”

– írták a közleményben.

shutterstock 203829109
Shutterstock
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek