Letapad a folpack? Tehetsz ellene!

Úgy tűnik, elkerülhetők a műanyag fóliával vívott elkeseredett, frusztráló csaták!

A rendkívül hasznos és bármilyen edényre ráilleszthető fóliával csak egy baj van: nemcsak a tepsik és a félbevágott avokádók felületéhez ragaszkodik, hanem önmagához is. A Skillet szerint azonban fölöslegesen óvatoskodunk a fóliával, nem kell ugyanis agyműtéteket megszégyenítő, aprólékos mozdulatokkal haladni ahhoz, hogy mindig egyenletesen göngyölődjön az átlátszó csoda.

shutterstock 749041702

 A megoldás ebben az esetben is a fagyasztó lehet: a lehűtött fóliát kevésbé tölti fel a statikus elektromosság, így nem tapadnak majd egymáshoz a rétegek. Minél több időt tölt a fagyasztóban a folpack, annál könnyebb lesz leválasztani a szükséges méretű fóliadarabokat. Ha pedig csak ideiglenesen tudod beszuszakolni a gyanús rögökkel telezsúfolt fagyasztódba a fóliahengert, az sem nagy baj: állítólag már néhány mélyhűtőben töltött perc is segít.

Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.