Véletlenül se dobd ki a megunt pólóidat!

Táska, lámpaernyő és kutyaágynemű is szerepel az újrahasznosításában jártas kommentelők ötletei között.

Az először csak otthoni és játszós pólókká degradált, majd pizsamává változó régi felsőket számtalan módon felhasználhatjuk még a Huffington Post szerint, nem kell tehát feltétlenül kidobni a kutyapokrócként még szép pálya előtt álló ruhadarabokat.

Táska

Egy gyors facebookos közvélemény-kutatás alapján úgy tűnik, viszonylag sokan vannak, akik nem adják fel 1-2 lyuk láttán. Sokan vannak például, akik időnként táskákat készítenek az elnyűtt pólóikból. Az alul levarrt pólók ujjaiból kiváló fogantyúk, a pólókból pedig kiváló szatyrok készíthetők a válaszadók szerint.

Patchwork takaró

Vannnak olyan anyukák is, akik patchwork pokrócok gyártására használják fel a régi zenekaros pólóikat, vagy épp a lányuk élete során összegyűlt pólókból készítettek kollázsként is funkcionáló takarót. Az már más kérdés, hogy az egyik anyuka olyannyira elégedett lett a végeredménnyel, hogy most már inkább megtartaná a takarót.

[PINTEREST] 5a68aa5c58644

Párnahuzat, lámpaernyő, szőnyeg

Van, aki csak az eredeti huzatok kímélésére használja eldobható párnahuzatként a pólókat, méghozzá akkor, amikor betegek épp a gyerekek, vagy túl meleg van és sokat izzad az ágyban. Emellett makramé lámpaernyőt és a hasítékokból horgolt szőnyeget is készítettek már a kommentelők a megunt pólókból.

Törlőkendő, rongy, kutyás kiegészítő

Az otthoni pólókból pizsamává lett pólókat ezután micellás vízzel átitatott sminklemosó kendőként, a pólók életciklusa végén pedig sima rongyként is felhasználhatjuk persze. Az utolsó stádium helyettesíthető a pólók kutyapokróccá vagy -játékká alakításával is, a négylábúak a legocsmányabb, kinyúlt pólókban gyakran nagyobb örömüket lelik ugyanis, mint a legjobb minőségű kutyajátékokban.

[PINTEREST] 5a68abe682867
Oszd meg másokkal is!
Mustra