Az Auchan fekete borsa mégsem annyira tuti

Az áruházlánc visszahívja a Tuti Tipp elnevezésű egész fekete borsot, ami annyira messze áll a tutitól, hogy elfogyasztását sem javasolják.

Az, hogy pontosan milyen gubanc adódott a termékkel, a közlésből nem derült ki. Az viszont igen, hogy mit kezdj vele, ha netán vettél volna belőle:

"Kérjük kedves Vásárlóinkat, hogy amennyiben ilyen terméket vásároltak ne fogyasszák el, hozzák vissza áruházainkba, ahol természetesen a termék teljes vételárát megtérítjük a vevőszolgálatokon. A termékvisszahívás bármely szavatossági idővel jelölt termékre érvényes, a vételár megtérítéséhez blokk nem szükséges. Elnézésüket kérjük a kellemetlenségért, megértésüket köszönjük!"

Itt egy kép is a szóban forgó termékről, hogy véletlenül se keverd össze mással:

3cdaafe0b2ccb738ea8015c747667841 thum 840x400.png
Fotó: Auchan
Mustra

Kérjük, támogasd munkánkat te is azzal, hogy engedélyezed a hirdetések megjelenítését az oldalon. Lapunk bevételi forrását ezek a hirdetések jelentik, így elengedhetetlenek ahhoz, hogy cikkeinket ingyenesen olvashassátok.

A hirdetések megjelenését engedélyezheted külön a Dívány.hu oldalra is, vagy a kiegészítő program teljes kikapcsolásával az összes általad látogatott site-ra.