Így varázsolhatsz igazán dús szempillákat magadnak

A módszer egyszerű és gyors, csak két szempillaspirál kell hozzá.

Sokan szeretnénk dúsabb és hosszabb szempillákat, ezt talán nem szégyen bevallani. Több módszer is rendelkezésre áll: ott vannak ugye az olyan sok mindent ígérő szempillaspirálok, lehet próbálkozni növesztőszérumokkal és persze műszempillát is fel lehet rakatni. Most a legelső megoldásról van szó, mert bizony több van abban a műfajban mint gondolnánk. A HuffingtonPostban leltünk rá a háromgyermekes divattervező, Shoshanna Gruss trükkjére, ami tényleg pofonegyszerű. 

shutterstock 614938466
Shutterstock

Mire van szükség? Egy használt, kicsit kiszáradt és besűrűsödött, de három hónapnál nem régebbi szempillaspirálra, és friss, vadonatúj termékre. 

Mit kell kell csinálni? Az első rétegeta régi spirállal kell felvinni, ez egy kis vastagságot és hosszúságot adni a szempilláknak, majd jöhet az újabb verzió, ami egy kis fényt és ragyogást kölcsönöz nekik, és remélhetőleg szét is választja az esetleg összeragadt pillákat.

Előnyök és hátrányok: A végeredmény elvileg magáért beszél, és ugye milyen jó, hogy a kicsit korosabb spirál nm hasztalanul hánykolódik a sminkes cuccaiknak helyt adó dobozban, szütyőben, miegymásban. Mondjuk ez azt jelenti, hogy mindig két terméknek kell lennie a neszesszerben, de nem foglalnak annyira sok helyet. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek