Szuperolcsó utazásokkal támad a jövő héttől az ALDI

Utazásokkal bővíti palettáját az ALDI, így a jövőben nemcsak a bevásárlást tudhatod le náluk, hanem vakációdat törekvéseidet is megvalósíthatod a segítségükkel. A cég azt ígéri, hogy új weboldalukon keresztül a magyar igényekre szabott csomagokat, illetve szállásokat fognak kínálni, a termékeiknél megszokott jutányos árakon.

A szupermarketlánc pénteken egy sajtótájékoztatón jelentette be, hogy partnerével, az Eurotours Internationallal együttműködve több más országhoz hasonlóan Magyarországon is bevezeti utazási szolgáltatását. A cég szerint a szeptember 21-én elstartoló aldi-utazas.hu honlapon egyszerű és gyors lesz a foglalás. A kínálatban pedig a nagyszerű ár/érték arányú egyéni és csoportos utazásokon túl a világ több ezer hotelszobája és számos repülőjegy szerepel majd. Máris ismertetjük a részleteket.

Hetente változik a felhozatal

Bernhard Haider, a diszkontlánc magyarországi ügyvezető igazgatója elmondta, az ALDI Utazás névre keresztelt szolgáltatás szlogenje a „Utazás. Jobban. Okosabban.” lett, ami tökéletesen kifejezi azokat az értékeket, melyeket képviselnek.

„A szakértők által előreválogatott termékeink magas minősége kedvező árral párosul, a vásárlás pedig egyszerű és gyors, így pénzt és értékes időt takarítunk meg ügyfeleink számára.”

Helga Freund, az Eurotours International vezérigazgatója ezt azzal egészítette ki, hogy a magyar utazók számára gondosan kiválasztott, hetente váltakozó tematikus és szezonális utakat fognak kínálni.

„Számos ajánlatunk szól a családoknak és a legújabb utazási trendekre sokszor azelőtt reagálunk egy-egy új termékkel, hogy elterjednének a piacon.”

shutterstock 145171495

Mennyi az annyi?

A lehetőségek három termékcsoport mentén sorakoznak fel. Az első a sajátmárkás utazások köre: ezeket az Eurotours kizárólag az ALDI magyarországi ügyfelei számára állítja össze akciós árakon. A belföldi és külföldi ajánlatokat egy része a honlap mellett kéthetente az akciós újságban is megtalálható lesz.

Néhány például az árakra:

  • egy négycsillagos bükfürdői wellness hotel szobája 2 éjszakára 29 990 forint/főtől
  • egy háromcsillagos bécsi belvárosi hotel szobája 2 éjszakára 19 990 forintért/főtől (az október 23-ai hosszú hétvégére)
  • egy Salzburg környéki hatszemélyes hegyi apartman hét éjszakára 30 990 forintért

A sajtótájékoztatón ugyancsak elhangzott, hogy egyes utakat early bird (korai foglalás) és last minute (késői foglalás) kedvezményekkel jóárasítanak majd.

Hajókirándulások és hotelszobák

A második csoportot a cég teljes utazási kínálata alkotja. Ide tartoznak a más országokban is elérhető egyéni, csoportos, autós és buszos utazások, hajókirándulások, városlátogatások és tengerentúli utak.

Ha nem szereted a kötöttségeket, a harmadik csapásiránnyal találhatod meg számításaidat. Ebben a világ mintegy 55 ezer hoteljének kínálata, valamint több ezer repülőjegy fog szerepelni.

Hogy működik a foglalás?

A teljes ajánlat az említett honlapon válik elérhetővé, ahol a cég közlése alapján egyszerű lesz az utazások, szállások, repülőjegyek keresése. A foglalás magyar nyelven zajlik, és a weboldalon kívül e-mailben és telefonon is elvégezheted, majd a fizetést bankkártyával vagy online átutalással végezheted el, úgy, hogy első körben csupán a teljes ár 20 százalékát szükséges befizetned. További jó hír, hogy az indulás előtt 4 héttel minden egyéni utazás költségmentesen módosítható, illetve adott feltételek mellett 24 órán belül díjmentesen törölhető.

Extra szolgáltatások

Az ALDI utazás nem áll meg a foglalásnál. A szolgáltatás teljes körű, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy amennyiben kérdésed adódna, lesz, aki válaszol rá: a szintén magyar nyelvű, online és telefonos ügyfélszolgálat. Ezen túl biztosítanak egy éjjel-nappal hívható Hotline vonalat is, amelyen segítséget kérhetsz, ha utazásod közben bajba kerülnél. Az Eurotours vezérigazgatója ennek kapcsán felidézte, hogy a barcelonai terrortámadás során például telefonon keresték meg ügyfeleiket, hogy szükségük van-e valamire, és felkínálták, hogy igény szerint hamarabb hazaviszik őket.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek