Körkép: megnéztük, mennyire árazták le a bikiniket

Galériában mutatjuk meg, hogy hol és mennyiért lehet most akciós bikiniket venni.

Ebben a hőségben az ember a legszívesebben egész nap a vízparton vagy a vízben lebzselne. Ezen felbuzdulva megnéztük, hogy hol és mennyiért lehet most akciós bikiniket venni. Előre megjegyezzük, hogy árban nagy a szórás, és nem biztos, hogy mindenhol sikerül egy egész szettet megvásárolni, mert vagy csak felsőrész vagy alsórész van. 

Calzedonia, Women's Secret és Oysho

Természetesen a fehérneműket árusító boltokban is javában zajlik már a leárazás, a fürdőruhák itt valamivel többe kerülnek mint a fast fashion üzletekben, és ez nyilván az akciós árakra is igaz. A Calzedoniában a legolcsóbb felsőrészek 3500 forintba kerülnek, a legdrágább akciós darabok pedig 13 ezer forintról vannak leárazva 9100 forintra. A Women's Secretnél azért ennél barátibb árak is vannak, ott már 1000 forint környékén is vehetünk egyszerűbb alsót, 3000 forintért pedig már különböző fazonú felsők közül is válogathatunk, a felső határ pedig 7000 forint környékén van. Az Oyshóban 4595 forintról 1995 forintra árazték le az olcsóbb alsórészeket, 2495 forintért pedig már szoknyával egybeépített bugyit is találni. Ami a felsőket illeti, az 5995 forintos felsőket most 3295 forintért árulják, ez 45 százalékos árcsökkenést jelent, és ahogy a honlapot elnézzük, itt 4995 forint a felső határ.  

A fast fashion kínálat

Az itthon is elérhető márkák közül ki nagyobb, ki kisebb kollekcióval várja a vásárlókat, a H&M egy elég biztos pontnak tűnik mennyiség és árak szempontjából is. Itt már 2990 forintért vehetünk egy bikinit, a legdrágább felső 4890 forint, a legdrágább alső pedig 2790 forint...mármint az akciós termékek közül. A Reservednél is hasonlóan jó árban válogathatunk össze egy szettet, igaz, a webshopban sok alsónak, illetve felsőnek nem volt párja. A Mangóban inkább a fehérneműmákák áraival találkozunk, a Pull&Bearben pedig tényleg nem kell sok pénzt otthagyni a kasszánál, viszont picit sovány a választék. 

Te hol szoktál bikinit vásárolni?

Oszd meg másokkal is!
Mustra