Heti kedvenc: nyári ruhák 10 ezer forint alatt

Szereted a pántos ruhákat? Íme négy pénztárcafüggő tipp.

A vállakat teljesen szabadon hagyó ruhák tavaly iszonyatosan népszerűek voltak, és az üzletek kínálatát végignézve ez idén sem lesz másként. Hogy jövőre kikopik-e ez a trend, azt nem tudni, de az biztos, hogy egy pántos ruhával nem nyúlhatunk mellé. A hajtás után be is mutatunk párat, és azt is, hogyan lehet hordani. 

Több márkánál is kapni már háromezer forint alatt ujjatlan ruhákat, színben és mintában is van választék, ha kell valami a rohangálós napokra. Persze a megfelelő kiegészítőkkel egy ilyen pénztárcabarát darab is lehet egy csinosabb, elegánsabb szett része.

pantos set 3
Dívány

Nyáron az ember nehezebben viseli a testre tapadó ruhadarabokat, ezért is jó, ha mindenkinek a ruhatárában van legalább egy bő ruha, ami legfeljebb a mellrésznél simul hozzánk. Hogy mivel vesszük fel, mondjuk egy vászon tornacipővel, lapos  talpú papuccsal vagy egy parafatalpú platform szandállal, az már ránk van bízva.  

pantos set 2
Dívány

Ha meg szeretnénk választani, hogy kihangsúlyozzuk-e az alakunkat vagy tényleg azt akarjuk, hogy a bőrünk csak minimálisan érintkezzen a külső rétegekkel, akkor érdemes beszerezni egy vékonypántos, derékban meghúzható ruhát, ami persze lehet midi- vagy éppen maxi hosszúságú is. 

pant set 1
Dívány

A szatén hűvös tapintású, így egy ilyen vagy ehhez hasonló anyagból készült ruha jó választás lehet a forró nyári estékre. Persze nappal is bátran hordhatod, ha praktikusabb, lezserebb táskát és lábbelit választassz hozzá. 

pantos set 4
Dívány
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek