Dörzsöld le magad kávézaccal, az legalább ingyen van!

Zanza!

Kertészettel kapcsolatos trükkök, nem csak kertészeknek!

A 5-Minute Crafts videójából bárki megtanulhatja, hogy kell pár virágcserép, egy csomó festék, és egy pohár felhasználásával egy darab gyertya befogadására képes cserépvárat építeni. Vagy, hogy ha lekonyult a cserepes virág akkor meg kell öntözni házi tápoldatot kell készíteni neki banánból meg tojáshéjból meg kávézaccból.

Na jó, nem gonoszkodunk tovább, egy csomó valóban hasznos tippet is elleshetünk a videó készítőitől, akik megint biztosra mentek, és nézőik elégedettségének biztosítása érdekében 13-nál sokkal több trükköt zsúfoltak a videóba.

Van itt műanyag palack alapú pohár-, törlőkendő-, és rizsadagoló; furfangos cserepek, kertészek számára ideális, lehasznált farmerből készült szerszámtartó; és pólóból készült, virágok felfüggesztésére alkalmas virághinta is. A kávézacc újrahasznosítására is vannak itt tippek, a kávézacc ezek szerint szagelszívó berendezés, bolhariasztó kutyasampon, és testradír szerepét is betöltheti az életünkben.

Hogy mi köze a testradírnak a kertészethez, az persze jó kérdés. A trükkök nagy része valóban olcsó, az esetek többségében 0.00 magyar forint az anyagköltség.

Blogmustra