Akciók azoknak, akiknek nincs ötletük a karácsonyra

Ezen a héten olyan dolgokról áruljuk el, hol tudja akciósan megvenni őket, amikről eddig talán azt sem tudta, hogy léteznek. Tudja mi az a prirofráf készlet? És ha megkérdeznék öntől, hol vehet akciós festőállványt és festőkoffert, mit mondana? Na és tudja, merre induljon, ha valaki gofri-kehely gépet kérne öntől? Ezen a héten ráadásul ezek akciósak is!

Műszaki cikkek

December 21-én délig kell rendelni az Edigitalból ahhoz, hogy még a karácsonyfa alá tudja tenni a termékeket, de ha biztosra akar menni, akkor a személyes átvételt is választhatja, igaz akkor számíthat a sorbaállásra. Viszont akciókból rengeteget talál, például drónokat minden árkategóriában talál, már 11.990 forinttól, akciósak a telefonok, okosórák, háztartási gépek, rengeteg az akciós hajvasaló, epilátor és arctisztító. Külön szekciót kaptak a különböző kávéfőzők, de akár nagy háztartási gépet is vehet olcsóbban, igaz az már nem biztos, hogy karácsonyig oda is ér. 

Az Emag is tele van karácsonyi ajánlatokkal, és ha Mastercarddal vásárol tízezer forint felett, és mindezt a telefonjáról, az Emag applikációval intézi, akkor 4000 forintos vásárlási utalványt kap hozzá. Az ajánlatok tele vannak akciós telefonokkal, a csúcskategóriás készülékekből 10 százalék körüli kedvezményt kap, de a háztartási gépek között is nézelődhet, itt is 10-20 százalékos kedvezményeket talál. 

Akár 30 ezer forintért adhatja le a régi mosógépét az Euronicsban, ha újat vásárol. Notebookot 5-15 százalék kedvezménnyel kaphat, Sony televíziók 10 százalékkal, háztartási kisgépek 20 százalékkal olcsóbbak. A Samsung S7 Edge Gold 40 ezer forinttal olcsóbb, de vezeték nélküli hangszórót, TV-ket pedig akár 50 ezer forinttal olcsóbban is vehet. 

A Mall.hu-n már az új évi fogadalmakra készülhet, ugyanis akciósak lesznek az edzőfelszerelések és a sporteszközök is. A családnak vehet játékkonzolt, társasjátékokat, vagy akár akciós akváriumot is, de sok az akciós háztartási kisgép, sőt ruházati termékeket is talál a rengeteg kütyü mellett. 

A Media Martkban péntekig Samsung televíziókat és hangrendszereket kap 15 százalékkal olcsóbban, de összegyűjtötték a legjobb ajándéktippeket is, amik között van legolcsóbb kategória (olcsó tablettel, telefonnal és pogácsaszaggatóval), de van legszebb kategória dizájnos borotvával és robotgéppel, vagy éppen legtakarékosabb kategória mindenféle mosógéppel. 

shutterstock 356223023
Shutterstock

Hiper- és szupermarketek

Az Aldiból olyan karácsonyi ajándékokat szerezhet be mint a 30 ezer forintos kávégép, vagy éppen ugyanennyiért egy vadkamera, de 2in1 notebookot is vehet 99.990 forintért, sőt bőr aktatáskát, övet és pénztárcát is beszerezhet az akciós karácsonyi menü hozzávalói mellé. Aki inkább síelni vagy kirándulni menne a téli szünetben, az is találhat kabátot, téli nadrágot és lábszárvédőt is.

Megindult a szezonvégi ruházati kiárusítás az Auchanban, ahol a tömények is akciósak, vagyis ha karácsonykor koccintana, vagy már a szilveszterre készül, itt mindent megtalál. Az Arla sajtok 25 százalékkal olcsóbbak, és a szaloncukrokból is talál akciósat. Fisher Price termékeket vehet a gyerekeknek 25 százalékkal kevesebbért, rengeteg akciós csomagolópapír közül is választhat, és ha valaha is felmerült volna önben, hogy hol lehet akciós vajon a gofri-kehely sütő, akkor megmondjuk: az Auchanban.

Ha tízezer forint felett vásárol az Intersparban, akkor féláron veheti meg a Nagy Húskönyvet, ami karácsonyi ajándéknak is tökéletes lehet. A Hajdú grillsajtok 21, a Président Camambertek 37, a Leerdammer sajtok 27, a Tolle tömlős sajtkrémek pedig 50 százalékkal lesznek olcsóbbak. 40 százalékkal olcsóbban vehet gyorsfagyasztott vaddisznó vagy szarvas gulyáshúst, de a Star Wars csirke nuggets is akciós lesz. A hét végén a Globus dressingeket 30 százalékkal, a Belgian Truffel desserteket 35 százalékkal, a Happy Day gyümölcsleveleket pedig 40 százalékkal olcsóbban veheti meg, míg a Persil mosóporokra egyet fizet kettőt kap akció van.  A hét elején pedig a Maggi kockák 40 százalékkal, az Elseve és Silan termékek pedig 35 százalékkal lesznek olcsóbbak. 

A Lidl is tele van ünnepi ajánlatokkal, kacsa ponty és pulyka is szerepel a kínálatban, de a fenyőt és a bejglit is beszerezheti innen akciósan. Ha az egész ajándékozást a Lidlből oldaná meg, akkor választhat rengeteg bor és pezsgő közül, vehet földgömböt, elektromos dartstáblát, napelemes játékot, kísérletező dobozt, könyveket, fűthető takarót, nyakmasszírozót, festőállványt, festőkoffert, kaligráfia szettet, pirográfkészletet, vagy csipkeköntöst. 

Minden játékra 20 százalék kedvezmény jár a Tescoban, és a ruházati osztályon is elindult a kiárusítás, vagyis 50 százalékkal olcsóbban veheti meg a karácsonyi vacsorához a ruhát. Karácsonyra a húsoktól kezdve a bejglin át mindenből talál akciósat, de sajtot, tejfölt és felvágottat is vehet. Minden háztartási kisgépet és az elektromos szépségápolási termékeket is 20 százalékkal olcsóbban veheti meg, ha itt intézi a bevásárlást. 

shutterstock 394230274
Shutterstock
Oszd meg másokkal is!
Mustra