Hány fürdőszobája van Lorelai Gilmore-nak?

Nem teljesen értjük, a miértjét, de idén különösen felkapottak voltak azok az illusztrációk, amiket az olyan kultikus filmek és sorozatok belső terei ihlettek, mint a Stanley Kubrick féle Mechanikus narancs, a Twin Peaks, a Jóbarátok vagy a Simpsons család. Ezúttal a homes.com készített egy szemléletes sorozatot, melyen többek között a Szívek szállodájából, a Breaking Bad – Totál szívásból, a Stranger Thingsből vagy éppen a Felhőtlen Philadephiából ismert házak alaprajzai láthatóak. A lakberendezési tippekben profi oldalt érdemes követni az Instagrammon is, mivel hasznos inspirációkkal látják el azokat, akik felújítás vagy dekorálás előtt-alatt állnak. De a hajtás után most a filmes kedvenceinket mutatjuk.

Mr. Robot.

Az év egyik legjobb sorozatának kikiáltott produkció belső terét az oldal illusztrátora is erőteljesen színpadiasra rajzolta meg, így továbbra is rejtély marad a néző számára, hogy mégis mi folyik Elliot (Rami Malek) lakásában.

Here's the floor plan for Elliot's aka @whoismrrobot apartment.

Una foto publicada por Homes.com (@homesdotcom) el

Stranger Things

Az illusztráció alapján akár még otthonosnak is nevezhető Joyce Byers (Winona Ryder) háza, de akik velünk együtt végigizgulták a Netflix sikersorozatát, azok nagyon is tisztában vannak azzal, hogy mennyire megtévesztőek az alaprajzon is feltüntettet karácsonyi fények hangulata.

View the floor plan of #JoyceByers, your favorite #StrangerThings character. Tap the link in our bio.⠀

Una foto publicada por Homes.com (@homesdotcom) el

Felhőtlen Philadelphia

Charlie (Charlie Day) és Frank (Danny DeVito) egyterű, kissé zsúfolt lakása abszolút passzol a szereplők karakteréhez. A kaotikusan lepukkant szoba tipikus példája annak, hogy milyen apartmanokban szokták meghúzni magukat a huszonévesek és az életközepi válságba került férfiak Amerikában.

Szívek szállodája

Naná, hogy az ingatlanos oldal is meglovagolta a nemsokára új részekkel előrukkoló Szívek szállodáját övetző hisztériát, és megrajzolta Lorelai (Lauren Graham) és Rory Gilmore (Alexis Bledel) kétszintes családi házának alaprajzát. Mi azért kíváncsiak lettünk volna Stars Hollow másik nevezetességére, Lorelai munkahelyének, a Szitakötő Szállónak az alaprajzára is. 

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek