Minden értelemben borzasztó és rettenetes kiegészítőkkel készülhet Halloweenra

A halloween tényleg semmi másról nem szól, mint a dekorációkról és a buliról. Ennek megfelelően a boltok többsége is erre helyezte a hangsúlyt és bevetett mindent, hogy a lakásból néhány ezer forintért villogó szellemkastélyt csinálhasson. Természetesen a koponyák, tökök és boszorkányok kapták idén is a legnagyobb figyelmet, de azért szemgolyókból és pókokból sem volt hiány. 

Butlers

A Butlers hagyományosan karácsonykor a legerősebb, és a jó hírünk az, hogy már kikerültek a karácsonyi díszek is, vagyis aki csillámos tacskót vagy rövid nyakú (?!) balerina (?!) zsiráfot keres, az addig látogasson el értük, amíg el nem fogynak. A halloweeni felhozataluk viszont inkább cuki, mintsem rémisztő vagy szürreális, ugyanis a fő eleme Snoopy kutya. Vehet drakulás tányért, boszorkányos bögrét és új értelmet nyert itt a boszorkányégetés fogalma is. 

Kik

Ez az a hely, ahol mindig minden van, vagyis vehet ruhát magának, a gyereknek és a kutyának is, miközben feldobhatja a konyhát és a nappalit is kiegészítőkkel, de ha épp szerencséje van, akkor úti rádiót vagy egy kerti törpét is beszerezhet. Természetesen halloweeni kiegészítőket is találtunk szép számmal, ráadásul a legtöbb villogott is. Jelmezéhez vámpír fogsort vehet nagyon olcsón, de mielőtt nagyon megörül, azért eláruljuk, hogy nem tűnt valami ínybarátnak, ráadásul egész nagy erőt kellett kifejteni ahhoz, hogy össze lehessen csukni. Vagyis vagy nyálcsorgatós, tátott szájú vámpírként vizionálhatja maga előtt az esti bulit, vagy olyan vámpír lesz, aki csak a szelfik kedvéért teszi be a protkóját. 

Lidl

A Lidl-t nem mondanánk lakberendezési boltnak, így igazán nem is a kiegészítőkben erős (bár a felfújható denevér és szellem sem rossz), viszont rámentek arra, amire más üzletek nem: a bulifalatokra. Van borzasztó finom ízű chipsük, rettenetesen ízletes töltött gumicukor szemek, és hogy ne csak az édességekről legyen szó, tud vásárolni halloweeni színes száraztésztát is. Ha igazi Halloween-menüt szeretne, akkor viszont a sütni való szellemeket és denevéreket ajánljuk, amikből van krumpli és csirke nuggets változat is: ez egy kis ketchuppal leöntve igazi horror menü lehet. Arra pedig külön felhívnánk a figyelmet, hogy a krumpliszellemek inkább hasonlítanak Darth Vader eltitkolt lángosképű testvérére, mint ijesztő szellemekre.

Müller

Kicsit csalódtunk a Müllerben, általában sokkal erősebbek dekorációs felhozatalban, most viszont csak néhány kiegészítővel találkoztunk, igaz azok viszont elég erősek. Vannak sebhely matricák és koponya nyaklánc is, sőt véres függönyt is vehet, de az igazi kiegészítő az mindenképpen a pók- és a világító szemgolyós füzér. Kisebbeknek pedig vehet kimondottan halloweeni Kinder tojást is, plüss szörnyekkel. 

390 forintos bolt

Nagyon ráment a 390 forintos bolt a LED mécsesekre, ugyanis lehet belőle halloweeneset is kapni, meg olyat is, amire ráapplikáltak egy koponyát vagy egy kastélyt. Vehet felakasztható csontvázat, pókhálót és ördögszarvat, és itt is van vámpírfogsor, ami eggyel kényelmesebbnek tűnik, mint a Kik-ben kapható.

Oszd meg másokkal is!
Mustra