Magyar szálloda lett Közép-Európa legjobbja

Legalábbis a világ vezető turisztikai lapja, a Condé Nast Traveler szerint, ami minden évben elkészíti a legjobb szállodák toplistáját: idén az Aria Hotel Budapest végzett náluk az első helyen. Ez azért is hatalmas elismerés, mert a döntést maguk a vendégek hozták meg saját utazási élményeik alapján. Idén pedig minden eddiginél több, mintegy 300 000 olvasó töltötte ki az értékelést.

Sitting pretty on Hercegprímás Street. #AriaHotelBudapest

Aria Hotel Budapest (@ariahotelbudapest) által közzétett fénykép,

Az Aria Hotel Budapest különlegessége, hogy a belépő vendéget a kiemelkedő színvonalú dizájn mellett zenei inspiráció is fogadja: az első pillanattól kezdve csodálatos dallamok veszik körül, a szálloda szobái pedig egy-egy zenei legenda köré épülnek. Nemrég itt éjszakázott például a világ egyik legsikeresebb operaénekesnője, Anna Nyetrebkó és férje is, akik szintén el voltak ájulva a hotel hangulatától, erről a Facebookra is posztoltak egy videót: 

A hotelnek emellett egyedülálló a panorámája: az egész fővárosra, valamint a Bazilika kupolájára kilátást nyújtó High Note SkyBar az elmúlt évben igazi közönségkedvenccé vált.

Az Aria Hotel Budapest a Library Hotel Collection csoport legfiatalabb tagja. Az egyedi karakterű épületeiről ismert szállodalánc a hangsúlyos New York-i jelenlét mellett elsősorban a közép-európai régióra fókuszál. Henry Kallan tulajdonos a díj kapcsán hangsúlyozta: hatalmas megtiszteltetés, hogy a vendégekkel kapcsolatos egyedi bánásmódot és a hangulatos légkört a világ utazói inspirálónak tartják, és ilyen elismerő módon díjazzák.

Thinking you're going to need an #autumn getaway?*#AriaHotelBudapest * @loic80l

Aria Hotel Budapest (@ariahotelbudapest) által közzétett fénykép, 

A luxusmárka egyik nagy sikere, hogy New York 450 szállodájának rangsorolásában az elmúlt 10 évben minden alkalommal az első 10 helyezés valamelyikét szerezték meg. Henry Kallan hozzátette: igazi siker számukra, hogy a Condé Nast listáján az új budapesti szálloda mellett a prágai Aria Hotel a negyedik helyezést érte el, míg a New York-i Library Hotel szintén negyedik lett a város legjobbjai között. A következő szállodájuk, a Hotel X-Toronto, 2017-ben a kanadai Torontóban nyit majd meg.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek