Mutatjuk, melyik kuponokkal tud a legtöbbet spórolni

Ez a hét abszolút a kuponozásról szól majd, de ne aggódjon, az üzletek többsége felveszi a harcot, és ha nem kuponoznak, akkor extra akciókkal készülnek. Vagyis ez a hétvége pont alkalmas lesz arra, hogy kiköltekezzen, de azért spóroljon is, sőt akár bevásároljon már karácsonyra is. Főleg, ha meglátja, hogy már az első mikulásos csokik is megjelentek az akciós kínálatban. De megveheti előre az egy évre elegendő samponkészletét, esetleg néhány új ruhadarabot, sőt még vacsorázni is kedvezményesen tud. 

Kuponok

Kuponok terén a Glamour-napok viszik most a prímet, de csütörtökön a Mammutban újság nélkül is kaphat kedvezményeket, ha letölti az oldalról a megfelelő kuponokat.  A Glamourral viszont tényleg jól járhat. 

50 százalékos kedvezmények

Féláron leginkább a drogériákban tud vásárolni, de ott akár fél évre is feltöltheti a készleteit, ha a kedve úgy tartja. Arra figyeljen, hogy egy termékből általában csak egyet lehet venni, de ha variál, és például többfajta samponos kupont is bevált, vagy talál olyat, aminél kettőt csomagoltak össze, akkor máris nyert ügye van. Ahol pedig engedik, hogy több terméket is vegyen, ott ne álljon meg egynél. A Drogerie Marktban Alverde naturkozmetikumot, Aquafresh fogkefét, Astor dekorkozmetikai terméket, David Beckham parfümöt, Blend-a-med fogkrémet, Fa tusfürdőt, Garnier termékeket, L'Oreal Age Specialist arcápolókat, Elseve hajápoló termékeket, hajfestékeket, Maybelline, Max Factor, Rimmel termékeket kap most olcsóbban. De vehet Syoss vagy Schauma, Schwarzkopf hajápoló termékeket, Police parfümöt, vagy Persil mosóport. 

A Rossmannban Antonio Banderas, David Beckham, Playboy és  Beyoncé parfümöt,  Astor vagy Rimmel sminktermékeket, Cif tisztítószert és Dove hajápolót vehet féláron.

Féláron vehet kanapét a Bella Italia üzleteiben, kismamaruhát, néhány órát a BL óraszaküzletben, de a lézeres hónaljszőrtelenítés is 50 százalékkal olcsóbb. Foglalhat szállást Egerbe vagy Gyopárosfürdőre, sőt még szemüveget is kaphat. Az Optika Plus üzletében például 70 százalék kedvezményt adnak a keretre, ha ott csináltatja a komplett szemüveget, és a Randivonalra is féláron regisztrálhat. 

Körültekintően kuponozzon!

A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatósághoz minden kuponos akció után érkeznek panaszok, ezért összegyűjtötték mire figyeljenek oda, hogy sikerrel zárják az akciós hétvégét:

  • Az esetek többségében a kuponnal biztosított kedvezmény más akciókkal nem vonható össze. Így például a kettőt fizet, hármat vihet akció mellett nem érvényesíthető további 20%-os kedvezmény egy kupon ellenében.
  • Akadnak olyan beváltóhelyek, ahol csak bizonyos összeghatár (pl. 10 000 Ft) felett érvényesek a kuponnal elérhető kedvezmények.
  • Vannak olyan üzletek, ahol bizonyos márkákat, termékeket nem lehet kedvezményes kuponnal megvásárolni.
  • Sok üzletben egy kuponnal akár több termék is kedvezményesen megvásárolható, ezért érdemes alaposan átolvasni a kuponon található beváltási feltételeket. (Pl. egy termék 20% kedvezménnyel vásárolható meg, vagy pl. a vásárlás összértékéből adnak 50% árelőnyt).
  • Egy vásárlás alkalmával csak egy kupon váltható be több helyen, amellyel azonban egyszerre több termék is kedvezményesen megvásárolható.
  • Van, ahol az üzlet webáruházából elérhető termékekre (is) vonatkozik a kedvezmény.
  • Olyan vállalkozás/szolgáltatás is akad, ahol egy kuponért cserébe ajándékutalványt adnak, melyet meghatározott időszakon belül lehet levásárolni. Itt érdemes figyelni a felhasználási feltételekre, (milyen időszakban, milyen termékekre/szolgáltatásokra vonatkozik a kedvezmény). Sokszor előfordul, hogy a különböző kiszerelésű termékek közül csak az egyik fajta kiszerelésre vonatkozik a kupon. Pl. nem 1 literes samponra, hanem az 500 ml-es-re.
  • Olyan helyek is vannak, ahol az akciós termékekre nem vonatkozik a kedvezmény, vagyis ha éppen az aktuális szórólapon is akciós az adott termék, a kupon nem érvényesíthető. 

40 százalékos kedvezmények

Itt is még a drogériák a nyerők, a Rossmannban a Somat, a L'Oreal termékek, Max Factor és Maybeliline sminktermékek, Fa dezodor, Garnier hajfesték és hajápoló, Gliss Kur és Got2be hajformázók és a Perwoll mosószer is majdnem féláron kapható. Ne hagyja otthon a 10 százalék kedvezményre jogosító rossmannos kuponját sem, amivel a vásárlás végösszegéből még 10 százalékot tud lefaragni. Az Yves Rocherben is 40 százalékot kap a nem akciós termékekre, ha utazna, akkor pedig a büki Hotel Piroskába mehet 40 százalékkal olcsóbban. Ha márt utazás, akkor power banket is vehet a Bestbyte üzletében most olcsóbban! 

További akciók

Rengeteg 20-30 százalékos kedvezményt talál, van ahol ajándékot kap, és van olyan is, ahol levonnak a vásárlás végösszegéből: ha egy bizonyos értékhatárt elér, azonnali kedvezményt kap. Vehet akciósan pizzát, arckezelést és még Nissan autót is. 

shutterstock 63070498
Shutterstock

Műszaki cikkek

Az Edigitalban kuponozhat is, Philips szépségápolási vagy szájhigiéniai termékeket vehet 20 százalékkal olcsóbban. Újság nélkül is kuponozhat: vagy az üzletben válthatja be őket, vagy online, és akkor még nyomtatni sem kell, a környezetet is kímélte és még spórol is. Például Babyliss, Remington hajformázó eszközök árából 20 százalékot, vagy Asus telefonok árából árából 15 százalékot, de vehet akciókamerát, tabletet, edénykészletet is. Ha pedig prémium termékeken spórolna, akkor se aggódjon, mert Apple MacBook Prot is vehet 100 ezer forinttal olcsóbban, vagy prémium laptopokat, fényképezőgépeket és okosórát. 

Az Emagnál is kuponozhat, ott Huawei telefonokat vehet 15 százalék kedvezménnyel és ehhez sem kell újságot beszereznie. 

Extra kedvezmények hete van az Euronicsnál, ami azt jelenti, hogy háztartási nagygépek árából 10 százalék jön le, televíziók árából 5-15 százalék, néhány telefon árából pedig 5-15 százalék jön le. Kuponozhat is, az újsággal: TV, mobilok, kis háztartási gépek, fejhallgató szerepel az akciós kínálatban. 

Ha a Media Marktba megy kuponnal, akkor padlóápolási termékekből 20 százalék kedvezményt tud bezsebelni, de ugyanennyivel olcsóbban vehet kávéfőzőt, hajszárítót, elektromos fogkefét, kisgépeket és még az okospont szolgáltatásaiból is kap kedvezményt.  Aki 19 éves, az meg jelentkezzen a futásra, aminek az a lényege, hogy megnyerheti a 3 milliós kosarát az, aki 4 perc alatt telepakolja és a végösszeg a leginkább megközelíti a 3 millió forintot. 

shutterstock 64903264
Shutterstock

Hiper- és szupermarketek

Ha valamivel feldobná az őszi estéket, akkor az Aldiban bevásárolhat szafari hangulatú kiegészítőket, hogy úgy érezze magát otthon mintha valami lombházban élne. Még ennek megfelelő WC-papírt is vehet. Míg magának oroszlános ágyneműt vesz, a gyerekeknek mesefigurásat vehet. Akciósak a bioélelmiszerek, és már megjelentek az első télapós csokoládék is.

A Jagermeister kereken ezer forinttal lesz olcsóbb az Auchanban, ráadásul egész hónapban ilyen akciós áron veheti meg. 20 százalékkal olcsóbban vehet Sony TV-t, fejhallgatókat és hangszórókat október 7-én, október 9-én a Tefal serpenyők árából jön le 20 százalék, 10-én 30 százalékkal olcsóbban vehet papucsokat, október 12-én pedig női ruhákat kap 30 százalékkal olcsóbban. 1010 forinttal lesz olcsóbb a 750 grammos Pick Rákóczi szalámi, a Maggi ízvarázsra 30 százalék kedvezmény jár. Fa tusfürdőket 40, Garnier és Playboy termékeket 35,  míg Baba és Signal termékeket 25 százalékkal olcsóbban vehet. 

Olsszország ízei lesznek ezen a héten akciósak az Intersparban, vehet paradicsomszószokat, tésztát, sonkát, kévét és még sok apróságot. Rengeteg takarítószer lesz akciós és minden takarításhoz szükséges eszköz, de a télre készülhet hősugárzókkal is. A hét végén fél áron lesznek a Nestlé gabonapelyhek, 40 százalékkal olcsbbak a Knorr ízesítőkockák és a Bonux mosószerek, az Old Spice termékek pedig 30 százalékkal kerülnek kevesebbe. A hét elején Orsi baromfivirslit vehet 27 százalékkal olcsóbban, a Maggi levesek 30 százalékkal kerülnek kevesebbe, a kis Boci csokik 25 százalékkal, a Libresse betétek 30 százalékkal olcsóbbak.

Ősszel sem kell lemondania arról, hogy virágokkal legyen tele a kertje, a Lidlben legalábbis most mindent megtalál hozzá. Vehet új ruhákat a hűvös napokra, de feldobhatja a konyháját is néhány új kisgéppel. Kézimixer szettet 7999 forintért kap, 2799 forint a keksznyomógép és ugyanennyibe kerül a konyhai mérleg is, de vehet mikrohullámú sütőt is. 

A Tescoban baba- és mamabarát ajánlatok várják több olalon keresztül, vagyis a kisgyerekeseknek ezen a héten megéri ellátogatni ide. Ha van glamouros kuponja 20 ezer forintos vásárlás esetén 2000 forint kedvezményt kap, de van kupon 100 Clubcard pontra is. Vehet olcsóbban jégkrémet, Ariel mosógélt és Finest termékeket, de Rowenta és Philips műszaki cikkeket is vásárolhatnak kuponos kedvezménnyel és a ruhákra is be lehet váltani a 20 százalékos kupont, ami főleg azért jó hír, mert a ruhák egyébként is akciósak most. Kupon nélkül minden LG és Samsung telefonra 20 százalék kedvezményt kap, több termékekre egyet fizet kettőt kap akció van és több szépségápolási terméket is nagy kedvezménnyel vehet meg. Például infralámpát vagy mini párásítót is 20 százalékkal olcsóbban kaphat, de hajszárítókat és haformázókat is vehet olcsóbban. 

Egyéb

Idén előrehozták az Internetes Vásárlás Napját is, úgyhogy október 7-én készülhet arra, hogy több webshop is akcióba kezd, ami akár 80 százalékot is jelenthet. A résztvevő üzletek ajánlatait itt találja

shutterstock 205681468
1000 Words / Shutterstock
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek